• 100% Natuurlijk
  • Geen verzendkosten
  • Topkwaliteit
  • Snelle levering
  • 14 dagen retourgarantie
Bestel hier uw hoesje

Houten telefoonhoesje

Een houten telefoonhoesje voor uw Samsung of iPhone is een originele manier om uw telefoon te beschermen tegen beschadigingen. Een houten telefoonhoesje ziet er netjes en stijlvol uit en aangezien het om hout gaat, is een hoesje makkelijk te bewerken en te personaliseren door er een boodschap of afbeelding in te laten graveren. Bij Creative Use of Technology in Breda kunt u een houten telefoonhoesje voor uw iPhone of Samsung helemaal zelf samenstellen. Wij maken gebruik van echt hout waardoor er geen twee hoesjes helemaal hetzelfde zijn. Voor een echt uniek, degelijk en duurzaam houten telefoonhoesje komt u uit bij Creative Use of Technology!

Houten telefoonhoesje voor iPhone en Samsung personaliseren

Met behulp van de gebruiksvriendelijke design tool van Creative Use of Technology kunt u een houten telefoonhoesje voor uw iPhone of Samsung helemaal op uw eigen smaak afstemmen. Zo kunt u kiezen uit drie verschillende houtsoorten en daar kunt u vele graveringen op aan laten brengen. Tot slot kunt u een persoonlijke boodschap laten graveren. Daarmee is een houten telefoonhoesje niet alleen leuk voor uzelf, maar ook om cadeau te doen aan anderen. Verras mensen eens met een persoonlijk cadeau en geef ze een houten telefoonhoesje voor hun iPhone of Samsung van Creative Use of Technology.

Bestellen en leveren van uw houten telefoonhoesje

Wanneer u in onze webshop een houten telefoonhoesje voor uw iPhone of Samsung bestelt, kunt u deze makkelijk en snel afrekenen middels iDeal, PayPal, een bankoverschrijving of Bancontact. Na het ontvangen van de betaling sturen wij uw bestelling binnen 3 dagen naar u toe en als u voor meer dan €25 bestelt, hoeft u ook geen verzendkosten te betalen. Een houten telefoonhoesje van Creative Use of Technology is dus niet alleen mooi en persoonlijk, het is ook nog eens heel makkelijk! Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 076 7504146.

Andere bezoeker vonden de volgende pagina's ook interessant

Houten sieraden | Houten hoesjes | Houten hanglamp design | Bamboe horloge | Persoonlijk cadeau vrouwen

Contact

Velden met * zijn verplicht