• 100% Natuurlijk
  • Geen verzendkosten
  • Topkwaliteit
  • Snelle levering
  • 14 dagen retourgarantie
Bestel hier uw horloge

Houten horloge

Een houten horloge voor mannen of dames is goedkoop, origineel en u kunt het laten graveren om een persoonlijke boodschap of inscriptie mee te geven. Traditionele horloges zijn van metaal of kunststof gemaakt en het is vaak het materiaal dat de creatieve mogelijkheden beperkt. Een houten horloge ziet er niet alleen uniek uit, het is ook nog eens goedkoop. En door een houten horloge voor mannen of dames bij Creative Use of Technology te bestellen krijgt u waar voor uw geld. Wij zijn gevestigd in Breda en zetten ons iedere dag weer volledig in om zo creatief mogelijke ontwerpen te maken. Kijk snel op onze website voor een uniek houten horloge voor zowel mannen als dames.

Een goedkoop houten horloge laten graveren voor mannen en dames

Een houten horloge is in vergelijking met een traditioneel horloge vrij goedkoop. Bij Creative Use of Technology kunt u deze bovendien helemaal zelf samenstellen met behulp van onze design tool. Met behulp van deze tool kunt u een houten horloge ook laten graveren. Bij het graveren van een houten horloge heeft u bovendien de keuze uit de lettergrootte en het lettertype en praktisch iedere boodschap kan in het horloge gegraveerd worden. Daardoor wordt een houten horloge een leuk, persoonlijk en betaalbaar cadeautje. Om het af te maken wordt een houten horloge voor mannen of dames verstuurd in een mooie geschenkdoos die door het team van Creative Use of Technology zelf is ontworpen. Deze doos is klein genoeg om in de brievenbus te passen, dus u hoeft er niet voor thuis te blijven.

Eigenschappen van onze houten horloges

Onze houten horloges komen in twee maten, 43mm of 36mm. Beide formaten van het houten horloge zijn overigens voor zowel mannen als dames geschikt. Een houten horloge wordt gemaakt van bamboe-, of sandel hout dat in diverse kleuren gelakt kan worden. Het is bij een goedkoop houten horloge echter wel goed om te weten dat ze spatwaterdicht zijn. Dat betekent dat u er niet mee kunt gaan zwemmen of douchen, het blijft immers hout.

Bestel uw houten horloge via onze webshop

Een houten horloge bestellen doet u goedkoop, makkelijk en snel via de webshop van Creative Use of Technology. Eventueel graveren doen wij met onze lasersnijmachine, wat u de creatieve ruimte biedt om iedere inscriptie te laten graveren. Als u nog vragen heeft over een houten horloge voor mannen of dames of over een van onze andere producten of diensten, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 076 7504146.

Andere bezoeker vonden de volgende pagina's ook interessant

Houten hoesjes | Houten hanglamp design | Bamboe horloge | Persoonlijk cadeau vrouwen | Houten sieraden

Contact

Velden met * zijn verplicht