Kerst en feestdagen geschenken

Image

Het kiezen van kerst en feestdagen geschenken is altijd lastig omdat het moeilijk is iets te vinden wat origineel en uniek is. Het is een goed moment om een familielid, partner of kennis te laten weten dat er aan elkaar gedacht wordt. Of het nu met kerst, Sinterklaas, nieuwjaar of een andere feestdag is: wij hebben mooie en unieke geschenken. We maken vele mooie leren en houten producten die we kunnen personaliseren naar ieders wens.

Onze lasersnijder kan alle mogelijk creatieve ideeën graveren in onze producten om ze volledig uniek te maken. Ideale geschenken voor tijdens de feestdagen zijn onder andere de volgende producten: leren notitieboekjes, houten horloges, leren portemonnees, houten snijplanken, houten onderzetters en houten telefoonhoesjes.

Wat graveren we? Een quote in houten telefoonhoesjes, snijplanken met naam aan de zijkant of bijvoorbeeld een persoonlijke tekst op een leren notitieboekje. Eindeloze mogelijkheden in creativiteit!


 • Leren notitieboekje gegraveerd met persoonlijke boodschap en/of logo
 • Leren notitieboekje in ons laserapparaat

Leren notitieboekje

De boekjes zijn zeer geschikt voor iemand die dicht bij je staat. De ontvanger kan het gebruiken als een dagboek, reis notitieboekje of als aantekeningen boek tijdens het werk.

Kies uit een mooie afbeelding, een cool lettertype of laat je eigen handschrift scannen en graveren. Bovendien kunnen we een aantal icoontjes in het leer graveren, ook in combinatie met een tekst.


 • Placeholder
 • Placeholder
 • Houten hakblok productie
 • Houten hakblok in gebruik

Houten borrelplank & houten hakblok

De hakblokken zijn perfect om iemand een persoonlijke boodschap in het hout mee te geven; Op ieder feestje of elke andere keer wanneer er een hapje op tafel wordt gezet komt de herinnering aan de geste van de gever weer naar boven.

Verras degene die het cadeau krijgt met een extra, subtiel stukje tekst op het leren handvat. Echt een uniek cadeau wat jaren mee zal gaan!


 • Houten horloge gegraveerd met persoonlijke boodschap
 • Houten horloge gegraveerd met persoonlijke boodschap

Houten horloge

De stijlvolle houten horloges hebben een natuurlijke en luxe uitstraling. Alle horloges bevatten een van hoge kwaliteit quartz uurwerk en zijn gemaakt van echt hout.

Wil je het nog unieker? Dat kan. We kunnen er voor jou nog een extra personal touch taan toevoegen door de achterkant van het horloge met een boodschap of afbeelding te graveren. Dit kan een naam zijn, een datum of een persoonlijke boodschap. Wil je er een doosje bij? Geen probleem. Ook de doosjes zijn te voorzien van een gravering.


Image

Leren portemonnee

Maak deze leren portemonnee uniek door de initialen van de ontvanger of een mooie quote/slogan aan de voorzijde te graveren. Een goede investering waar je jarenlang plezier van hebt!


 • Leren pasooorthoesje
 • Leren pasooorthoesje close-up
 • Leren paspoorthoesje donkerbruin
 • Leren paspoorthoesje bruin

Leren paspoorthoesje

Maak van deze leren paspoorthouder een mooi persoonlijk geschenk door er een quote, naam of een mooie persoonlijke boodschap in te laten graveren. Het maakt de reis van de ontvanger memorabel en er zal altijd aan de gever gedacht worden. Succes gegarandeerd!


 • Houten telefoonhoesje
 • Houten telefoonhoesje

Houten telefoonhoesje

Maak van deze houten telefoonhoesjes een mooi persoonlijk geschenk door er een afbeelding, naam of een mooie persoonlijke boodschap in te laten graveren. Verkrijgbaar in diverse houtsoorten voor vele telefoonmodellen.

Deze houten hoesjes bestaan uit siliconen en écht hout en geven een natuurlijke “look and feel” aan je telefoon. Je kunt kiezen uit 3 houtsoorten: eiken, bamboe of walnoot hout. De hoesjes zijn voorzien van een siliconen rand om stoot- en valschade op te vangen.


 • Houten onderzetters met logo en boodschap
 • Houten onderzetters met logo en boodschap

Houten onderzetters met gepersonaliseerde gravering (set van 4)

Maak van deze houten onderzetters een mooi persoonlijk geschenk door er je (handgeschreven) tekst of een tekening in te laten graveren.

Met je persoonlijke houten onderzetters geef je je tafel een unieke uitstraling en daarnaast is het een leuke oplossing om je tafel te beschermen tegen vlekken en kringen. Een handig en uniek om cadeau te geven. De onderzetters worden gegraveerd met heel veel detail, zodat jouw handgeschreven tekst of tekening er levendig en prachtig uitziet.


Heb je vragen? We staan voor je klaar!

Heb je vragen over onze producten of op maat gemaakte orders? Bel ons of vul het formulier in. We zullen met alle liefde en plezier jouw vragen beantwoorden.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we je precies vertellen wat er mogelijk is.

 

Bel 076 750 4146