Vaderdag tip – Horloge van hout

Allereerst allemaal een hele fijne hemelvaart toegewenst! Wat gaan jullie doen vandaag?Moederdag is alweer een tijdje terug en al snel staat Vaderdag voor de deur. Op 18 juni is het Vaderdag en dat kunnen wij natuurlijk niet voorbij laten gaan. Volgens mij willen wij allemaal wel, de liefste en leukste papa laten weten dat hij een geweldige papa is. Alleen is dat vaak nog een hele lastige opgave want het juiste cadeau vinden is niet zo gemakkelijk! Of zijn wij als vrouwen iets te kieskeurig? Nu wil ik het jullie graag wat makkelijker maken en heb ik misschien wel het perfecte Vaderdag cadeau voor de papa van jouw kinderen!

Creative Use of Technology

Om nou altijd aan te komen met het gebruikelijke, parfum, douchegel, sokken of andere leuke gadget wordt nu ook wel een beetje saai, vind je niet? Maar wat nou als je juist iets heel persoonlijk kan geven. Iets wat papa altijd bij zich kan dragen en een emotionele waarde heeft! In samenwerking met Creative Use of Technology mocht ik een horloge uitzoeken en daarnaast ook nog is zelf ontwerpen. Dat klinkt toch als muziekjes in de oren. Als eerste deed ik wat onderzoek naar de horloges, of ze wel bij Kevin zouden passen. Hij heeft namelijk nog wel eens een eigen smaak, net zoals elke vader denk ik!  Maar toen ik de horloge zag, wist ik gelijk dat hij de horloge leuk zou vinden!

Helemaal zelf ontwerpen

Je kunt de horloge zelf ontwerpen naar eigen smaak. De dikte van het bandje, een leren polsbandje of juist een horloge helemaal van hout maar het allerleukste is dat je aan de binnenkant van de horloge een klein persoonlijk boodschapje achter kan laten. Daarbij kan je ook nog kiezen uit verschillende lettertype, grote en kan je er een symbool aan toevoegen. Zelf koos ik voor de lettertype; confortaa, in grote 18x. Omdat het een Vaderdag cadeau is vond ik het erg leuk om de datums van de kinderen erin te zetten met een kleine boodschap ‘I love you’. Dat alleen zegt al zoveel! Wel  had ik verwacht dat de tekst wat minder goed leesbaar zou zijn. Waarom weet ik eigenlijk niet maar tot mijn verbazing is het juist heel erg duidelijk en goed leesbaar!

Leveringen

Vanaf het moment dat ik hem had besteld, werd mij vertelt dat hij de volgende dag zou worden ontworpen en de dag erna bij mij thuis zou zijn. Zo snel en het klopte ook nog! Ik heb nog net niet bij de deur staan wachten maar ik kon niet wachten tot hij in huis was. Hij werd bezorgd in een heel mooi doosje, simpel maar dat paste precies bij de horloge! Nu weet Kevin door deze samenwerking al wat hij krijgt en ook hij kon niet wachten het pakketje te openen.

De horloge

De horloge is van gemaakt van hoge kwaliteit Japans Quartz uurwerk met duurzaam materiaal zoals bamboe of sandal hout. Door het hout geeft het een natuurlijke uitstralingen en dat maakt het juist zo indrukwekkend.

Mijn eerste reactie was, wat is hij licht! Ik had hem echt veel zwaarder geschat maar ondanks dat wat is hij mooi! Het gehele horloge loop heel goed in elkaar over. Helaas was hij wel iets aan de grote kant om hem gelijk te dragen. In het begin ben ik zelf  met de schakels aan het prutsen geweest maar ik kreeg het niet voor elkaar om ze los te krijgen. Nu heb ik eerlijk gezegd ook niet heel erg lang geprobeerd omdat ik de horloge niet wou beschadigen want dat zou zonde zijn. Zelfs Kevin kon niet wachten hem te dragen en daarom zijn wij diezelfde middag nog naar een juwelier gegaan om wat schakels te laten verwijderen! Bij de juwelier kregen wij ook nog een compliment omdat ze de horloge zo mooi vond en nog weinig had gezien. Zelfs de ingraveerde tekst vond ze netjes gedaan. Nu zit hij echt perfect en is Kevin er maar als te blij mee. Hij kon niet eens stoppen met kijken, haha!

Bestellen

Wil jij nou ook z’n persoonlijke horloge bestellen. Dat kan als je nu op hier klikt. Ze zijn vanaf €49,- euro te bestellen en helemaal op maat te maken. 100% natuurlijk, van leer en hout! Is het toch niet helemaal wat je had gewild, dan heb je 14 dagen retourgarantie. Nu is het horloge niet alleen voor mannen maar kan het ook gedragen worden bij een vrouw. Zeker leuk om als cadeau te geven. Via de webshop kun je nog zoveel meer leuke houten artikelen bestellen en dat is zeker ook een kijkje nemen waard!

Wat vinden jullie van de horloge en hebben jullie al het perfecte cadeau voor Vaderdag?

Het orginele blog van Lilandmommy kun je hier lezen !

Comments 1

  1. Dat is zo origineel! Persoonlijk vind ik ook het prachtig dat er duurzame materialen gebruikt werden en in het algemeen zo’n horloge ziet er leuk uit! Ik denk dat ik mijn vader iets gelijks voor een verjaardag wil kopen, maar ook in een creatief doosje om een cadeau nog origineler te maken!

Geef een reactie