Een leuke review van onze houten horloges !

houten horloge

Soms kom je online zulke leuke dingen tegen en dit keer waren het de houten horloges van Creative Use of Technology, waarvan ik er vandaag eentje voor jullie ga reviewen met behulp van Mr. Tegendraads, die ik met dit horloge heb mogen verrassen!

Creative Use of Technology

Creative Use of Technology is een creatief maakbedrijf, dat met behulp van lasersnijden en 3D printen de mooiste dingen maakt en verkoopt. Je vindt er bijvoorbeeld horloges, maar ook sieraden, hoesjes, wanddecoratie, verlichting en woonaccessoires. Het bedrijf is opgericht door 3 ondernemers met achtergronden in architectuur en stedenbouw. Ze zijn gevestigd in de creatieve plek in het centrum van Breda: Brandpunt.

Houten Horloge

houten horlogeIn de webshop zocht ik samen met Mr. Tegendraads dit horloge uit. Het is een Japans Quartz uurwerk van met een diameter van 43mm in de kleur donker essen. Mijn man is er eentje van “het stoere bouwvakker type” en dit horloge sprak hem meteen aan. Het staat netjes bij een overhemd, stoer bij een geruit houthakkershemd en lekker casual met een t-shirt, waardoor hij het altijd kan dragen.
We hadden allebei verwacht dat hout zwaar zou aanvoelen aan de pols, maar dit houten horloge is zo licht als een veertje. Het weegt maar 35 gram en je merkt helemaal niet dat je het draagt. Dat de horloges spat-waterdicht zijn is ook mooi meegenomen.
Er is in de webshop keuze tussen bamboe en sandelhout, met een houten schakelband, of een leren bandje. De houten schakelband heeft een metalen sluiting. De horloges zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, maar een verschil tussen dames en heren wordt niet gemaakt. Alle formaten zijn unisex. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, is elk horloge uniek. Het bandje wordt groot geleverd, waarna je het zelf of maat kan maken.

Graverenhouten horloge graveren

Je kunt bij Creative Use of Technology de achterkant van het houten horloge laten graveren met een zelfgekozen tekst, waardoor het meteen een stuk persoonlijker wordt.  Ik zocht de tekst uit. Daar moest ik nog even goed over nadenken, want datum en naam hebben we natuurlijk al in onze trouwringen staan. Ik koos voor “Ik ben trots op je!”, omdat hij ontzettend zijn best doet om ons leven steeds wat beter te maken. Het graveren wordt door middel van een lasergraveermachine gedaan en je hebt de keuze uit 4 verschillende lettertypes. Ik koos lettertype Comfortaa.

Prijs en verzending

De prijzen van de houten horloges variëren tussen de €49 en €64, afhankelijk van de maat en de keuze van het bandje. Het graveren kost €15.
Bij een bestelling boven €25 worden er geen verzendkosten berekend en de verzending wordt snel en netjes afgehandeld.
Je ontvangt je horloge in een leuk kartonnen doosje, dat van binnen is uitgesneden in de vorm van je horloge, waardoor het veilig vervoerd kan worden.

 

Het orginele review van Mara Tegendraad kun je hier vinden.

Geef een reactie