Houten huisnummers

Ontwerp nu je eigen houten naambord, helemaal naar jouw smaak. Met onze online ontwerptool kun je namen, huisnummers en afbeeldingen toevoegen en eenvoudig jouw unieke houten huisnummerbord maken.

Nieuw - Houten huisnummers personaliseren

Wil je eens wat anders naast de voordeur dan een standaard huisnummerplaatje? Dan is dit unieke houten huisnaambord perfect! Laat je eigen houten naambord graveren, binnen onze ontwerptool heb je alle vrijheid om je ontwerp te maken zoals jij wilt. Met onze online ontwerptool kun je namen, huisnummers en afbeeldingen toevoegen en eenvoudig jouw unieke houten huisnummerbord maken. Zo maak je altijd een persoonlijk huisnaambord dat helemaal bij je past. 

Hoe monteer je je persoonlijke houten huisnummer

Bekijk de video hoe je eenvoudig je persoonlijke houten huisnummer op de muur bevestigd. Wij leveren onze huisnummer bordjes standaard met alle benodigdheden om het op te hangen. 

Makkelijk en simpel! 

Houten huisnummers graveren – handgemaakt met liefde

Een origineel en persoonlijk naambord naast je voordeur is natuurlijk wel de finishing touch, die je huis compleet maakt! Ook is het het ultieme cadeau voor een housewarming, als de kinderen het huis uit gaan of als je beste vriendin gaat samenwonen. Of gewoon voor naast je eigen voordeur natuurlijk. Ontwerp nu je eigen gegraveerde, houten huisnummer bord, helemaal naar jouw smaak. 

Wij planten bomen voor het leven

Met elke aankoop op onze website help je een boom te planten en de verouderde bossen van binnen en buiten Nederland te herstellen. Samen met Trees for All planten wij de helft van jouw bomen in Nederland en de andere helft in één van onze internationale bosprojecten. Samen maken we de wereld weer groen!

Houten huisnummers graveren | Uniek en gepersonaliseerd

Jouw huis is jouw paleis. Helemaal naar eigen smaak ingericht, jouw unieke fijne plek! Aan de buitenkant hebben we echter allemaal zo’n saai huisnummer op de muur bij de voordeur hangen. Totaal onpersoonlijk! Dat kan anders, toch?

Ontwerp je gepersonaliseerde huisnummerbord van hout met een mooi lettertype, een leuke illustratie en je eigen layout. Je bent helemaal vrij het naambord voor buiten te ontwerpen zoals jij dat wilt. 

Een gepersonaliseerd huisnummerbord van hout is het visitekaartje voor jouw huis.

Naambord huisnummer van hout - gepersonaliseerd huisnummerbord - Maak je eigen ontwerp
huisnummer op maat

Leuk als housewarming cadeau

Soms is het lastig om een origineel cadeau aan iemand te geven. Door de mogelijkheid om je eigen gepersonaliseerde houten huisnummers graveren is dit niet alleen leuk voor jezelf, maar ook perfect om cadeau te geven als housewarming cadeau. Succes gegarandeerd!

Staat jouw afbeelding er niet tussen?​

Niet getreurd, wij kunnen er voor zorgen dat jouw afbeelding of handgemaakte tekening in de ontwerptool kan komen, zodat je je eigen houten huisnummer bord kunt graveren. Ook is het mogelijk om je bedrijfslogo te graveren op het houten naambordje. 

Gratis verzending

100% je eigen ontwerp

Origineel cadeau

Duurzame materialen

Handgemaakt

Winkelwagen
De waardering van creativeuseoftechnology.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 877 reviews.
Scroll naar top
Chat openen
Need help?