VACATURE

STAGIAIR GEZOCHT !

Wordt jij ons nieuwe supertalent? Voor de periode +/- september tot januari bieden wij een gave (derdejaars) meewerkstage aan. Je komt in een creatief en dynamisch maak-bedrijf te werken dat producten creëert met een lasersnijder. Volg jij een studie in de richting van product design, grafische vormgeving, multimedia design, online marketing of een andere richting die ons kan versterken? Dan ben je aan het juiste adres!

Binnen ons bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden en richtingen, waarin we ondersteuning van ons creatieve team zoeken. Je bent bij ons niet ‘zomaar’ een stagiair, maar draait volop mee in ons team, waar hard werken wordt afgewisseld met veel gezelligheid.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een uitdagende stageplek in een werkomgeving die volop in beweging is.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen – Creatieve werkomgeving in het centrum van Breda (concept-store Brandpunt)
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gepaste stagevergoeding

Wat zoeken wij in jou?

 • Zelfstandige & flexibele werkhouding
 • Een creatieve manier van denken Welke rol je specifiek gaat spelen hangt vanzelfsprekend af van je studierichting en interesses.

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een uitdagende stage? Stuur dan je CV en portfolio naar ons toe en dan kijken wij of er een match is ! Oww ja, creatieve sollicitaties vinden we leuk 😊 Mail: info@creativeuseoftechnology.com

Wij zoeken een duizendpoot ! 

(online marketeer / brand manager)

Ben jij een marketeer met passie voor online communicatie? Ben jij een baas in marketing en zorgen jouw ideeën ervoor dat onze unieke producten op onze webshop als warme broodjes over de toonbank gaan? Heb je ook skills als brand manager? Wil je deel uitmaken van een team van creatievelingen, waarmee je goed kunt sparren? Laat van je horen!

Wat ga je doen?

Je bent de spil binnen een klein en creatief team wat betreft communicatie, branding en marketing. Je weet onze unieke, creatieve concepten te vertalen in een helder merk verhaal. Bij Creative Use of Technology hebben we de ambitie om te groeien en alles wat we doen beter te maken! Dat betekent dat je elke dag bezig bent met het optimaliseren van onze online en offline communicatie. Wij hoeven jou niet te vertellen hoe je een merk sterker maakt. De marketing campagnes die hiervoor nodig zijn, bedenk je zelf. Je werkt bestaande concepten door en hebt ideeën om onze communicatie te verbeteren, waarbij je rekening houdt met onze merkidentiteit. Je zorgt dat onze webshop tiptop in orde is en bent continu bezig met (content)optimalisatie. Doelstellingen vertaal je in een ijzersterke strategie, waarin je advertising (SEA) campagnes en social media combineert. Je zet campagnes op, analyseert resultaten en stuurt bij waar nodig.

Waar ga je werken ?

Creative Use of Technology is een creatief en dynamisch maak-bedrijf dat producten creëert met een lasersnijder. Wat ons uniek maakt is de mogelijkheid om producten te personaliseren met onze online design tool.

Kortom:
Iemand die zelfstandig werkt, beslissingen kan en durft te nemen met een pragmatische instelling en oog voor detail en je kunt meerdere ballen in de lucht houden. Je hebt passie voor ons unieke concept en hebt de ‘drive’ om aan de verdere groei van Creative Use of Technology bij te dragen.

Onze wishlist:

 • Je hebt oog voor kansen en mogelijkheden en bent initiatiefrijk.
 • Proactief, positief kritisch, leergierig, vindingrijk en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt gevoel voor lay-out, media vormgeving en fotografie. Je hebt affiniteit met grafisch ontwerpen en je beschikt daarom over basiskennis Adobe Photoshop en/of Indesign.
 • Je bent een storyteller, een creatieve geest met een vlotte pen en kan SEO technisch schrijven.
 • Analytisch inzicht en bent hierdoor in staat online campagnes op te zetten en te doorgronden.
 • Ervaring met SEO en SEA (Google Ads, remarketing, display): je kunt zelfstandig een Ads-account optimaliseren en een SEO-aanpak opzetten en volgen.
 • Je bent nieuwsgierig en continu op zoek naar nieuwe manieren om de online marketing en branding te optimaliseren, je denkt hierbij in kansen en mogelijkheden.

Interesse?:
Stuur dan je sollicatie met CV en/of portfolio emailen naar: info@creativeuseoftechnology.com
De functie is parttime en/of op projectbasis