VACATURE

Wij zoeken een duizendpoot ! (online marketeer / brand manager)

Ben jij een marketeer met passie voor online communicatie? Ben jij een baas in marketing en zorgen jouw ideeën ervoor dat onze unieke producten op onze webshop als warme broodjes over de toonbank gaan? Heb je ook skills als brand manager? Wil je deel uitmaken van een team van creatievelingen, waarmee je goed kunt sparren? Laat van je horen!

Wat ga je doen?
Je bent de spil binnen een klein en creatief team wat betreft communicatie, branding en marketing. Je weet onze unieke, creatieve concepten te vertalen in een helder merk verhaal. Bij Creative Use of Technology hebben we de ambitie om te groeien en alles wat we doen beter te maken! Dat betekent dat je elke dag bezig bent met het optimaliseren van onze online en offline communicatie. Wij hoeven jou niet te vertellen hoe je een merk sterker maakt. De marketing campagnes die hiervoor nodig zijn, bedenk je zelf. Je werkt bestaande concepten door en hebt ideeën om onze communicatie te verbeteren, waarbij je rekening houdt met onze merkidentiteit. Je zorgt dat onze webshop tiptop in orde is en bent continu bezig met (content)optimalisatie. Doelstellingen vertaal je in een ijzersterke strategie, waarin je advertising (SEA) campagnes en social media combineert. Je zet campagnes op, analyseert resultaten en stuurt bij waar nodig.

Waar ga je werken ?
Creative Use of Technology is een creatief en dynamisch maak-bedrijf dat producten creëert met een lasersnijder. Wat ons uniek maakt is de mogelijkheid om producten te personaliseren met onze online design tool.
Kortom:
Iemand die zelfstandig werkt, beslissingen kan en durft te nemen met een pragmatische instelling en oog voor detail en je kunt meerdere ballen in de lucht houden. Je hebt passie voor ons unieke concept en hebt de ‘drive’ om aan de verdere groei van Creative Use of Technology bij te dragen.

Onze wishlist:

  • Je hebt oog voor kansen en mogelijkheden en bent initiatiefrijk.
  • Proactief, positief kritisch, leergierig, vindingrijk en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt gevoel voor lay-out, media vormgeving en fotografie. Je hebt affiniteit met grafisch ontwerpen en je beschikt daarom over basiskennis Adobe Photoshop en/of Indesign.
  • Je bent een storyteller, een creatieve geest met een vlotte pen en kan SEO technisch schrijven.
  • Analytisch inzicht en bent hierdoor in staat online campagnes op te zetten en te doorgronden.
  • Ervaring met SEO en SEA (Google Ads, remarketing, display): je kunt zelfstandig een Ads-account optimaliseren en een SEO-aanpak opzetten en volgen.
  • Je bent nieuwsgierig en continu op zoek naar nieuwe manieren om de online marketing en branding te optimaliseren, je denkt hierbij in kansen en mogelijkheden.

Interesse?:
Stuur dan je sollicatie met CV en/of portfolio emailen naar: info@creativeuseoftechnology.com
De functie is parttime en/of op projectbasis
Je kunt je sollicitatie insturen tot 7 november 2018, daarna begint onze selectieprocedure en zullen wij de meest geschikte kandidaten uitnodigen voor een gesprek.