Retourneren en garantie

Kan ik mijn bestelling bij Creative Use of Technology annuleren?

ls je bestelling nog niet is verstuurd, kan je je bestelling annuleren door contact op te nemen met met ons, o.v.v. het ordernummer. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van annulering. Als je bestelling al verzonden is op het moment van annuleren, wordt je bestelling gewoon geleverd. Je kan dan uiteraard gebruik maken van de mogelijkheid tot retourneren.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Onbeschadigde artikelen kan je onder bepaalde voorwaarden retourneren: – je kan een artikel retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. – Op maat gemaakte producten kunnen in principe niet worden geretourneerd. Sommige producten, zoals een houten horloge met gegraveerde tekst kan in overleg worden geretourneerd. – het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. – de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden met het pakket. Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Creative Use of Technology niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Als je een artikel beschadigd of defect hebt ontvangen, kijk dan bij de veelgestelde vragen over garantie. 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Indien aan de hierboven gestelde voorwaarden wordt voldaan, kan je het artikel als volgt retourneren:
  • Stap 1: Meld het artikel retour via de email, o.v.v. het factuurnummer, het artikel dat je wil retourneren en de eventuele reden van retournering.
  • Stap 2: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van retourmelding. In deze e-mail staan ook verdere instructies voor retourneren.
  • Stap 3: Verpak het artikel samen met de pakbon / (kopie) factuur in een stevige verpakking en stuur het naar het adres van Creative Use of technology (Reigerstraat 16, 4811XB, Breda). Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Creative Use of Technology niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.
  • Stap 4: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van ontvangst van je retour en bericht over eventuele terugbetaling. Hou rekening met een verwerkingstermijn van ongeveer 14 dagen.

Heb ik garantie op mijn artikelen?

Voor alle artikelen die je bij Creative Use of Technology koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet Creative Use of Technology je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel, wordt dit gedaan voor vervanging, reparatie of terugbetaling. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb een artikel niet in goede staat of defect ontvangen. Wat moet ik doen?

Als je een artikel defect hebt ontvangen of is het artikel defect binnen de zichttermijn van 14 dagen, dan kan je het artikel kosteloos aan Creative Use of Technology retourneren.  Neem altijd eerst even contact met ons op, we helpen je graag om het probleem op te lossen.

Winkelwagen
De waardering van creativeuseoftechnology.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 960 reviews.
Scroll naar top
Chat openen
Need help?