Cadeautip voor vaderdag: houten horloge

Ja mama’s het is weer tijd om iets te verzinnen voor Vaderdag. En wees eerlijk, die papa’s zijn lastig! Ik heb iets gevonden waar Jan hÊÊl blij van wordt. Misschien ook leuk voor de papa van jouw kindje of je eigen vader?

Houten horloge voor vaderdag

Mannen en cadeaus
Wat is dat toch met mannen en cadeaus. Ik heb een vader, 2 broers en een man en altijd als er een gelegenheid zich voordoet waarbij ik een cadeautje moet kopen voor 1 van die mannen dan schiet ik al in de stress. Ze weten zelf niet wat ze willen, ze hebben alles al en als ze iets willen is het ontzettend duur of nergens te krijgen. Lastig dus! En om nou constant met iets praktisch aan te komen als sokken is ook al wat. Tijd voor een stoer cadeau!

Houten horloge voor vaderdag

Houten horloge
Zo’n horloge is denk ik een goed cadeau. Welke man is nou niet praktisch. Door het hout is het stoer en tijdloos. Goede keus gemaakt ook al zeg ik het zelf 😉 Het horloge is van het merk ‘Creative Use of Technology’ en is geschikt voor mannen en vrouwen. Elk horloge is uniek en is gemaakt van duurzaam materiaal.

Houten horloge voor vaderdag

Eigen ontwerp
Dit houten horloge heb ik helemaal naar mijn eigen wensen aangepast. Ik heb Jan de kleur, maat en het bandje laten kiezen en hij heeft gekozen voor deze donkere houtsoort met een houten bandje. Als ik hem voor mijzelf zou ontwerpen zou ik hem met een leren bandje laten maken, dat kan ook 😉 De tekst die er in gegraveerd is heb ik gekozen en ik vond het leuk om Gijs’ naam er op te laten zetten. Ik heb zelf een aantal armbandjes met Gijs’ naam en ik vond het een mooi idee dat Jan ook iets had met Gijs’ naam.

Houten horloge voor vaderdag

Is dat ook wat voor jouw man? Zo’n houten horloge?

Het originele blog van Elke Blogt vindt je hier

Geef een reactie