Loop jij binnenkort met een trendy houten horloge? Het hout in combinatie met het stijlvolle ontwerp, geeft het horloge een natuurlijke en luxe uitstraling. Alle horloges bevatten een hoge kwaliteit quartz uurwerk en zijn van 100% echt hout gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de horloges licht om de pols voelen. Elk horloge is gemaakt van een uniek stuk hout, waardoor de houtpatronen bij elk horloge verschillen. De horloges zijn dus altijd one of a kind!

MAAK HET HORLOGE PERSOONLIJK

Personaliseer het horloge en laat een tekst graveren op de achterkant! Met behulp van onze design tool kun je jouw eigen persoonlijke tekst laten graveren. Dit kan een naam, datum of persoonlijke boodschap zijn. Een uniek geschenk voor bijvoorbeeld Moederdag, Valentijn, kerst of een verjaardag


Image

ONZE COLLECTIE HOUTEN HORLOGES

Je hebt de keuze uit twee type houten horloges. Een houten horloge met leren band of een volledig houten horloge met houten schakelband. De horloges zijn gemaakt van de duurzame houtsoorten bamboe-, zebrano- of sandelhout. Elk van deze houtsoorten heeft zijn eigen unieke kleur! De bijpassende houten schakelbandjes zijn gemaakt van hetzelfde hout als de horlogekast en vormen zo één geheel. De leren bandjes zijn gemaakt van 100% echt leer en hebben een sluiting die volledig nikkelvrij is.


Zowel de grote (45 mm) als kleine (40 en 35 mm) modellen worden door mannen als vrouwen besteld. Welke maat het beste bij jou past, hangt af van je smaak en de grootte van je pols. De maat zegt iets over de diameter van de klok en met het bandje kan je het horloge in grootte aanpassen. Over het algemeen zien we dat de kleinere modellen voor dames besteld worden en de grotere modellen voor de mannen.


Image

De horloges zijn ontworpen op normaal gebruik en zijn spatwaterdicht. Een uitgebreide douchebeurt pakken met je horloge nog om de pols raden we dus zeker af. Uiteraard is het geen probleem als je er mee door de regen loopt of wat spetters vangt tijdens het handen wassen.

 GRATIS VERZENDING!

Binnen Nederland en België wordt jouw horloge gratis verzonden. Het horloge komt in een elegante, duurzame verpakking; perfect geschikt om als cadeau te geven! Na het plaatsen van je bestelling, verzenden we het horloge binnen 1 tot 3 werkdagen. Heb je haast? Stuur ons dan gelijk een mailtje na uw bestelling, dan pakken we de bestelling versneld voor je op!