Mijn nieuwste gadget, het houten horloge!

Surfend op het internet zie ik heel veel producten langskomen. Ik was vroeger enorm fan van sieraden, maar met mijn huidige levenswijze, voelde dat niet meer passend. De sieraden bleven steeds meer liggen en de gaatjes in mijn oren groeiden dicht. Ik droeg alleen nog een armband, van leer, met symbolische aftekeningen erop. Vorige week stuitte ik echter op het houten schakel horloge van creative use of technology…En die moest ik echt echt echt hebben!

Mijn oog viel op het houten horloge en dat bleef hangen… ik moest het gewoon hebben! En zeg nou zelf, het ziet er toch supergaaf uit? 

Het houten horloge, natuurlijker materiaal kan niet

Ik bestelde het houten schakel horloge hier: Creative use of technology. Ook kon ik aan de achterkant een tekst laten graveren. Ik koos voor “Enjoy * Freedom”.

En toen was het afwachten. Binnen enkele dagen kreeg ik een email dat mijn houten horloge klaar was en werd verzonden. De dag erop had ik het in huis. Mijn pols was te smal voor het bandje, maar omdat er schakels tussenuit kunnen was ook dat zo gepiept.

Dit houten horloge symboliseert voor mij kracht, natuur en natuurlijke schoonheid. Ook het leven dat ik nu aanhang, de reizen die ik maak zorgen voor de aantrekkingskracht op natuurlijke materialen. Natuurlijke materialen, robuust en toch sierlijk… Ik hou ervan!

Ondanks dat blijf ik toch echt een vrouw; ik zie er graag leuk uit, draag als het weer het toelaat liefst jurkjes en ook sieraden blijf ik vaak toch even op hangen als er advertenties voorbij komen. Het verschil is dat het voor mij niet hoeft te glimmen… Ondanks het fanatiek ontspullen waar ik de afgelopen tijd mee bezig was, moest en zou ik deze toch hebben. Hoewel subtiele materialen, valt het toch op: waar heb je dat houten horloge vandaan? Vraagt men om mij heen. Ik ben er enorm blij mee!

Created with passion: houten horloge

Op het zuiver natuurlijke verpakkingsmateriaal staat bij aflevering: “created with passion”. Dat is te zien. Het is te voelen, het is te ervaren. Dit is geen goedkoop machinaal gefabriceerd sieraad… Het is een unieke eye-catcher van robuuste, mooie kwaliteit. Met de mooie stevige sluiting voelt het veilig: het zit stevig en goed, kwijtraken ben ik niet bang voor.

Creative use of technology…waar wacht je op? Stel nu jouw houten horloge samen!

De orginele review is hier te vinden

Geef een reactie