Valentijnscadeau kopen | Origineel en persoonlijk

Image

Elke dag vier je de liefde, maar Valentijnsdag is een extra speciale dag. Op deze dag laat jij je liefde weten hoeveel je om hem of haar geeft. Of het nou een stille liefde, prille Tinder date of je langdurige partner is: 14 februari heb je de kans om deze persoon de liefde te verklaren. Met een klein gebaar in de vorm van een cadeau laat je zien dat die persoon heel speciaal is voor je.

Met een afgezaagde kaart, een goedkoop bosje bloemen of gereedschap kom je er dit jaar niet zo makkelijk vanaf. Wil je een blijvende indruk maken? Kies dan voor een écht leuk Valentijnscadeau dat jouw valentijn bijblijft. Bij ons vind je stoere cadeaus met een duurzaam karakter die stuk voor stuk in onze werkplaats vervaardigd zijn. Met passie voor ambacht maken wij o.a. houten horloges, leren notitieboekjes, telefoonhoesjes en houten sieraden. Allemaal kwalitatieve en betekenisvolle producten waarmee jij je waardering voor de ander uitspreekt.

Image
  • Leren notitieboekje gegraveerd met persoonlijke boodschap en/of logo
  • Leren notitieboekje in ons laserapparaat

Gepersonaliseerd valentijnscadeau

Omdat onze producten voornamelijk gemaakt zijn van hout en leer, kunnen we deze heel makkelijk personaliseren. Hierdoor kan jij een persoonlijke boodschap toevoegen aan een horloge, notitieboekje of telefoonhoesje waardoor het cadeau heel persoonlijk wordt. Via de productpagina van de meeste producten kun jij je persoonlijke tekst schrijven in een gewenst lettertype en plaatsen op het product waar jij wilt. Met onze lasersnijder branden we vervolgens het ontwerp in het product en sturen we het vliegensvlug naar je op.


Valentijnscadeau voor hem

Heb je inspiratie nodig voor een cadeau voor hem? Hij verdient in elk geval een stoer en mannelijk cadeau voor Valentijn! Vergeet bier en gereedschap en geef hem iets betekenisvols: Een houten horloge met een gepersonaliseerde boodschap, een leren portemonnee of een houten telefoonhoesje met een grappige, zelfbedachte tekst.


Valentijnscadeau voor haar

Zij heeft waarschijnlijk alles, zoals de parfumerie bon en een bosje bloemen, al wel gezien. Geef haar een cadeau waarmee ze de verbinding tussen jullie voelt of de waardering die je haar wilt laten zien. Geef haar een origineel, houten sieraad of een leren telefoonhoesje. met jouw persoonlijke boodschap zodat ze je nooit vergeet. Houdt ze van schrijven? Doe haar dan een leren notitieboekje cadeau met een bijzondere boodschap erop.


Image

Snelle verzending, snel in huis

Jouw gepersonaliseerde cadeau kun je binnen drie werkdagen na je bestelling in huis hebben. Heb je haast en wil je het sneller in huis dan Cupido kan vliegen? Neem dan hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
En denk je na het lezen van deze tekst eigenlijk helemaal geen valentijn te hebben? Maak dan gebruik van onze kortingsactie door een mooi cadeau voor jezelf uit te zoeken.

 

Begin met shoppen
Image

Heb je vragen? We staan voor je klaar!

Heb je vragen over onze producten of op maat gemaakte orders? Bel ons, contacteer ons via Whatsapp of vul het formulier in. We zullen met alle liefde en plezier jouw vragen beantwoorden.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we je precies vertellen wat er mogelijk is.

 

Bel 076 750 4146