Over ons

Creative Use of Technology is een creatief bedrijf, dat wordt gerund door 3 ondernemers. Vanuit hun achtergronden in stedenbouw en architectuur kwamen zij in aanraking met 3D-printen en lasersnijden. Ze raakten enthousiast over de talloze mogelijkheden en toepassingen van deze technologieën en besloten hun krachten te bundelen en gezamenlijk een nieuwe weg in te slaan om hun creatieve ambities waar te maken. 

Dit resulteerde in mei 2012 in de oprichting van Creative Use of Technology: een creatief maakbedrijf met eigen ontwerpen en producten, maar ook een faciliterend platform voor creatievelingen, die van deze moderne technologieën gebruik willen maken. Continu ontdekken wij nieuwe toepassingen en mogelijkheden voor onze eigen producten en diensten. 

Sinds de zomer van 2014 zijn we gevestigd in Brandpunt. Deze energieke, creatieve plek in het centrum van Breda is een combinatie van: SHOP, COFFEE, LASERLAB en EXPOSITION. Dit zorgt voor een bruisende mix van mensen die binnenkomen voor een expositie, de winkel of voor het drinken van een kop koffie in de espressobar.

Winkelwagen
De waardering van creativeuseoftechnology.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1322 reviews.
Scroll naar boven
Need help?