Houten wereldkaarten

Dromen waar jouw volgende reis naartoe gaat of aangeven waar je in de wereld bent geweest? Kies voor onze houten wereldkaart.

De wereld aan je muur

Kijk je al jaren tegen een eentonige muur? Met een houten wereldkaart breng je sfeer in je woonkamer. Koester je reisherinneringen en droombestemmingen met onze prachtige, gedetailleerde wereldkaart en breng een wereldse atmosfeer in je huiskamer. Met je vrienden heb je altijd een gespreksonderwerk over alle uithoeken van de wereld. Wat is jouw volgende bestemming? 

Gratis houtsamples

Jij ziet het al helemaal voor je, een houten wereldkaart aan jouw muur! Maar nu sta je voor een moeilijke keus: welke houtsoort staat het mooist? Twijfel je over welke houtsoort het beste past in je woonkamer? Bestel dan onze gratis houtsampels.

Welke projectie ga jij voor - Antarctica of Mercator?

Je kunt de wereld op verschillende manieren weergeven. Er zijn 2 versies van de wereldkaart, de zogenaamde Antarctica en de Mercator projectie.
De Antarctica projectie is wat breder en uitgerekter, de Mercator projectie is wat hoger en minder uitgerekt en heeft meer detail.

houten-wereldkaart-projecties-afmetingen-eiken

Een échte eye-catcher aan je muur

Geef aan waar je bent geweest, of nog wilt gaan, met een houten wereldkaart. Compleet met plaatsmarkers. De nauwkeurige landsgrenzen geeft de houten wereldkaart een prachtig detail. De wereldkaart is verkrijgbaar in 4 houtsoorten: zwart, eiken, walnoot en bamboe.

• Housewarming cadeau • Geef je inrichting een warme sfeer • Ontdek alle uithoeken van de wereld • 
• Verras je dinergasten • Plan je volgende bestemming • Geef aan waar je bent geweest, of nog wilt gaan

Makkelijk op te hangen. Bekijk de instructievideo

Inspiratie opdoen?

Wij planten bomen voor het leven

Met elke aankoop op onze website help je een boom te planten en de verouderde bossen van binnen en buiten Nederland te herstellen. Samen met Trees for All planten wij de helft van jouw bomen in Nederland en de andere helft in één van onze internationale bosprojecten. Samen maken we de wereld weer groen!

Waar heb je gereisd? Of waar wil je heen?

Heb je al zoveel gereisd (of op de planning staan) dat je niet genoeg hebt aan de standaard bijgeleverde plaatsmarkers? Bestel dan een extra setje plaatsmarkers!. Markeer je droombestemmingen met onze locatiemarkers op je wereldkaart.

Winkelwagen
De waardering van creativeuseoftechnology.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1366 reviews.
Scroll naar boven
Need help?