Retourneren en garantie

Kan ik mijn bestelling bij Creative Use of Technology annuleren?

ls je bestelling nog niet is verstuurd, kan je je bestelling annuleren door contact op te nemen met met ons, o.v.v. het ordernummer. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van annulering. Als je bestelling al verzonden is op het moment van annuleren, wordt je bestelling gewoon geleverd. Je kan dan uiteraard gebruik maken van de mogelijkheid tot retourneren.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via order@creativeuseoftechnology.com  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Op maat gemaakte producten kunnen in principe niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Sommige producten, zoals een houten horloge met gegraveerde tekst kan in overleg worden geretourneerd.  Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Creative Use of Technology niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Als je een artikel beschadigd of defect hebt ontvangen, kijk dan bij de veelgestelde vragen over garantie. 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Indien aan de hierboven gestelde voorwaarden wordt voldaan, kan je het artikel als volgt retourneren:
  • Stap 1: Meld het artikel retour via de email, o.v.v. het factuurnummer, het artikel dat je wil retourneren en de eventuele reden van retournering.
  • Stap 2: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van retourmelding. In deze e-mail staan ook verdere instructies voor retourneren.
  • Stap 3: Verpak het artikel samen met de pakbon / (kopie) factuur in een stevige verpakking en stuur het naar het adres van Creative Use of technology (Reigerstraat 16, 4811XB, Breda). Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Creative Use of Technology niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.
  • Stap 4: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van ontvangst van je retour en bericht over eventuele terugbetaling. Hou rekening met een verwerkingstermijn van ongeveer 14 dagen.

Heb ik garantie op mijn artikelen?

Voor alle artikelen die je bij Creative Use of Technology koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet Creative Use of Technology je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel, wordt dit gedaan voor vervanging, reparatie of terugbetaling. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb een artikel niet in goede staat of defect ontvangen. Wat moet ik doen?

Als je een artikel defect hebt ontvangen of is het artikel defect binnen de zichttermijn van 14 dagen, dan kan je het artikel kosteloos aan Creative Use of Technology retourneren.  Neem altijd eerst even contact met ons op, we helpen je graag om het probleem op te lossen.

Winkelwagen
De waardering van creativeuseoftechnology.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1322 reviews.
Scroll naar boven
Need help?