Binnen Nederland en België
Voor het verzenden van bestellingen boven de € 25,- nemen wij de kosten voor verzenden voor onze rekening. Voor bestellingen onder de € 25,- hanteren we het het volgende tarief voor briefformaat € 2,50 en pakket € 6,95

Wereldwijd
Wij hebben al jaren ervaring met het verzenden van onze producten wereldwijd. Een overzicht van landindeling en gemiddelde levertijd staat hieronder.

Internationaal gemiddelde levertijd
EUR 1 2-5 dagen
EUR 2 4-8 dagen
EUR 3 5-10 dagen
Rest van Europa 8-15 dagen
Wereldwijd 8-15 dagen

 

Bij bestellingen hebben wij een levertijd tussen de 1 en 3 werkdagen, afhankelijk van het product, aangezien een aantal van onze producten op maat worden gemaakt.

Normaal gesproken worden pakketten en brievenbus doosjes binnen Nederland binnen 1 werkdag bezorgd. Onze brievenbus-pakketten worden met PostNL zonder track and trace verzonden. Bij pakketten, groter dan briefformaat, gebruiken we wel track and trace.

Niet-op-maat gemaakte producten en producten uit onze webshop kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, waarna het volledige aankoopbedrag gerestitueerd wordt.

Bij retournering zijn de verzendkosten en het verzendrisico voor de klant. Producten die door ons op maat gemaakt zijn kunnen niet worden geretourneerd.

Indien een product niet voldoet aan de specificaties of defect blijkt dient de klant ons direct op de hoogte te stellen van alle gebreken. Stuur de producten niet terug, tenzij wij daarom vragen. In overleg met ons kan de klant kiezen voor vervanging, herstel of restitutie van het aankoopbedrag. Wij zijn redelijk en streven altijd naar tevreden klanten!