Veelgestelde vragen - FAQ

We hebben jarenlange ervaring met het wereldwijd verzenden van onze producten. Voor pakketten in letterformaat (maximale grootte: 380 x 265 x 32 mm) bedragen de kosten €2,50 per verzending. Verzendingen bij een bedrag boven de €25,- zijn gratis! Wij verzenden onze brievenformaat dozen met PostNL zonder track en trace. Voor pakketten hangt het van de bestemming af. Voor pakketten groter dan lettergrootte, gebruiken we track en trace en worden geleverd per aangetekende post en zijn verzekerd voor een bedrag van €500,-.

Na het bestellen hebben we tussen de 1 en 3 werkdagen nodig om je bestelling voor te bereiden. Dit is afhankelijk van het product, omdat sommige van onze producten zijn gepersonaliseerd.

Na verzending hangt de levertijd af van waar je woont. Binnen Europa is dit meestal binnen 1 tot 3 dagen.

Niet op maat gemaakte producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden en de volledige aankoopprijs zal worden terugbetaald. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Op maat gemaakte producten kunnen in principe niet worden geretourneerd. Sommige producten, zoals een houten horloge met gegraveerde tekst kan in overleg worden geretourneerd.

Als een product niet voldoet aan de specificaties, het gebreken vertoont of het niet is zoals verwacht, neem dan gelijk contact met ons op. Stuur de producten niet terug, tenzij we er om vragen. In overleg met ons kan er voor gekozen worden om et product te vervangen, repareren of de aankoopprijs terug te betalen.

Zoveel verschillende personen, zoveel verschillende polsen en zoveel verschillende smaken.. Om voor elke pols wat wils te hebben, bieden we een hoop verschillende horloges aan. Maar, welk horloge is nou voor wie geschikt?

De horloges zijn uniseks, wat wil zeggen dat zowel mannen als vrouwen de horloges kunnen dragen! We bieden drie verschillende maten aan: de 34, 36 en 43 mm. De afmeting zegt iets over de omtrek van de horlogekast. Hoe groter de maat, hoe groter de horlogekast.

Over het algemeen zien we dat de 34 mm vooral wordt besteld voor vrouwen, de 36 mm wordt zowel voor mannen als voor vrouwen besteld en de 43 vooral voor of door mannen. Laat dit je als man natuurlijk niet tegenhouden om gewoon voor de 34 mm te gaan. De kleine klok met gekleurde wijzerplaat heft juist iets modieus!

Winkelwagen
De waardering van creativeuseoftechnology.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 960 reviews.
Scroll naar top
Chat openen
Need help?